Opravljena presoja standarda kakovosti

LJUBLJANA – Mladinska mreža MaMa je danes, 15.03.2016 v svojih prostorih v Ljubljani gostila presojevalko Sonjo Čandek iz CNVOS, ki je po predhodni najavi opravila zunanjo presojo primernega izpolnjevanja zahtev NVO – Standarda kakovosti.

Ekipa Mreže MaMa je notranjo presojo opravila že včeraj, na današnji zunanji pa sta sodelovali mag. Maja Hostnik, direktorica Mreže MaMa in Laura Krančan, vodja projektov Mreže MaMa.Doseženi cilji presoje:

– ugotovljeno izpolnjevanje zahtev dokumenta NVO – Standard kakovosti

– ugotovijeno izpolnjevanje zahtev Certifikacijskega pravilnika za sisteme vodenja,

– učinkovitost in uspešnost sistema vodenja kakovosti.

Mreža MaMa že tretje leto uspešno izpolnjuje zahteve in pogoje za pridobitev NVO Standarda kakovosti; SIQ NVO- 019. V letošnjem letu je organizacija prejel krajša priporočila glede spletne strani, hkrati pa bo organizacija še aktivneje delovala tudi na področju vzpostavitve sistema obveščanja o uspehih in ključnih ugotovitvah z različnih področji.

mag. Maja Hostnik, direktorica Mreže MaMa je ob tem povedala: “Mreža MaMa kot mrežna nevladna organizacija 45 mladinskih centrov po Sloveniji deluje na področju mladinskega sektorja. Dolgoletni procesi dela in mnoge izkušnje z izvajanjem različnih projektov so pripeljali do tega, da smo leta 2014 oblikovali stabilne procese dela vodenja organizacije, vključevanja naših deležnikov ter spremljanja in evalviranja naših projektov ter si zanje pridobili standard kakovosti organizacije v NVO. Ustaljene prakse, ki jih iz leta v leto izboljšujemo in dopolnjujemo skupaj s sodelavci, so dokaz, da delamo v pravi smeri in snujemo stabilno organizacijo v odnosu do naših ključnih deležnikov ter članic Mreže MaMa – mladinskih centrov.”

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa