Peti regijski dogodek v Kamniku

Na pobudo Urada Republike Slovenije za mladino vas Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Mladinsko mrežo MaMa in Zavodom Movit

vabi

na peti regijski dogodek mladinskega sektorja osrednjeslovenske regije,

ki bo potekalv sredo, 7. oktobra 2015 s pričetkomob 10. uri

v Domu kulture Kamnik (Fužine 10, Kamnik).

Namen dogodka je dvigniti zavest lokalnih deležnikov za razvoj mladinskega sektorja, mladinskih politik in mladinskega dela na lokalni ravni preko izmenjave znanj, izkušenj in dobrih praks. Pridružili se nam bodo tudi predstavniki vlade, s katerimi bomo v strukturirani razpravi spregovorili o odprtih vprašanjih mladinskega sektorja in položaju mladih.

Vaša vloga na dogodku je izjemnega pomena, saj nam ponuja priložnost, da odločevalce seznanite z dogajanjem med mladimi v vašem lokalnem okolju, o aktivnostih, ki jih izvajate in o težavah, ki vas pestijo. Z željo, da smo slišani, vas vabimo, da skupaj ustvarimo ta dogodek in prispevamo vsak svoj delež za boljšo prihodnost mladih.

Ob zaključku formalnega dela vabljeni na prigrizek, na mladinsko tržnico in k sodelovanju pri lokalnih aktivnostih v izvedbi mladinskih organizacij.

Postanite del dogodka in odprite vrata novim priložnostim. Svojo udeležbo potrdite preko elektronske prijavnice ali na mss@mss.si najkasneje do petka, 2. oktobra 2015.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mss@mss.si in 01 425 60 55.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa