Poletno festivalsko dogajanje – okoli MC hostlov

Med hribi in dolinami se skrivajo slikovita mesta in vasi, ki vabijo s svojo čarobnostjo in tradicijo. Prav takšni so tudi naši mladinski centri s hostli! Vsak ima svojo zgodbo, ozadje in zgodovino, ki vam jo želimo predstaviti.

Ali poznate zgodbo projekta socialnega podjetništva, ki krepi mladinske turistične ponudbe pod sloganom Odkrivaj neodkrito? Projekt MCH turizem (Mladinski centri hostli turizem), ki ga vodi in izvaja Mladinska mreža MaMa, med svojimi članicami združuje 10 mladinskih centrov z nastanitvenimi kapacitetami (hostli), ki nudijo popotnikom vseh starosti odgovore na popotniške izzive in željo po odkrivanju drugačnega v mestnih središčih in na podeželju. Vse to smo na Mreži MaMa povezali v skupno zgodbo in izpostavili različna doživetja v lokalnih okoljih. A vendarle tu le ne gre samo za individualne popotnike, ampak tudi za možnosti seminarjev, dogodkov in konferenc ter delavnic in različnih družabnih oblik za zaključene skupine. Zakaj ne bi bili zraven prav vi in okusili mladostno energijo še iz časov, ko se nam je zdelo, da je vse mogoče in smo brezskrbno šli naprej.

Poletje, ki je že pred vrati, je pravi čas za spoznavanje drugačnih kotičkov in tudi to leto naj ne bo izjema. Pestro dogajanje po Sloveniji se naj naseli tudi v vas in obiščite kakšen mladinski center s hostlom, saj se tu vedno zgodi kaj zanimivega. Ob poletnih mesecih in dnevih pa je na voljo pestro festivalsko večdnevno dogajanje nabito z mladostniško energijo za brezskrbne vroče dni.

V tokratni ePublikaciji Mreže Mama vam predstavljamo možnosti preživljanja poletnih večerov (hladnih ali vročih) in vas vabimo, da obiščete katerega od večdnevnih festivalov, postanete del zgodbe in odnesete domov vtise, ki vam bodo lajšali dolge večere prihajajočih dni.

 

Poglejte si tudi spletno mesto Slovenomad.si

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa