Postani trener/ka programa Uresničimo ideje

V okviru evropskega projekta Erasmus+ Enterpreneurship for Women in Digital World – podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu, ki stremi k izboljšanju digitalnih in podjetniških veščin žensk, z namenom prispevati k njihovi uspešnejši zaposljivosti, je Simbioza, skupaj s partnerskimi organizacijami, razvila izobraževalni program Uresničimo ideje namenjen ženskam, ki si želijo izboljšati svoje veščine projektnega vodenja skozi uporabo informacijsko-komunikacijskih veščin.

Če se želite preizkusiti kot trener/ka neformalnega izobraževalnega programa Uresničimo ideje, ki bo ženskam iz ranljivih skupin, pomagal krepiti, razvijati in izpopolnjevati digitalne in podjetniške veščine na njihovi poti k boljšim zaposlitvenim možnostim, imate sedaj odlično priložnost za vključitev v brezplačno dvodnevno usposabljanje.

Na uvodnem 12-urnem izobraževanju, ki bo potekalo v petek, 29. maja 2020, med 16.00 in 20.30 uro in v soboto, 30. maja 2020, med 9.00 in 15.00 uro, v Simbioza BTC City Lab-u (Letališka cesta 3, Ljubljana), se boste seznanili z vsebino programa, učnim procesom, učnimi moduli in osvojili celovito praktično in teoretično znanje (tudi če nimate predhodnih izkušenj), ki vam bo pomagalo pri vašem nadaljnjem samostojnem delu kot trener/ka programa Uresničimo ideje.

Po končanem usposabljanju boste pripravljeni na samostojno in suvereno vodenje neformalnega izobraževalnega programa Podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu – Uresničimo ideje, v katerem bo vaša vloga – trenerja/ke ključnega pomena, saj bo vaša naloga poleg profesionalne in odgovorne izvedbe učnega kurikuluma, v skupini vzpostaviti dinamičen in interaktiven odnos, ki bo temeljil na medsebojnem zaupanju vseh udeleženih v učnem procesu.

Prijave sprejemajo najkasneje do srede, 27. maja 2020 na tej povezavi. Za dodatne informacije pišite na info@simbioza.eu ali pokličite 040-336-311.

Več informacij o izobraževanju je na voljo tukaj.

Vir: Simbioza 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa