Postanite regijski koordinator Mreže KROJ

V slovenskem mladinskem prostoru se je neformalno oblikovala Mladinska mreža za karierni razvoj – KROJ, trenutno delujoča na ravni Mestne občine Ljubljana in podprta s strani Urada za mladino MOL.

Namen Mreže KROJ je spodbujati mlade, da ustvarijo svojo karierno pot, s tem da jim omogočajo dostop do kvalitetnih informacij in si prizadevajo biti prostor za razvoj potencialov. Verjamejo v medsebojni prenos znanja, zato organizirajo usposabljanja na teme kariernega razvoja mladih. Povezujejo jih skupni projekti, standardi kakovosti pri kariernem razvoju v mladinskem sektorju in organizacija skupnih dogodkov mreže, kot je karierni teden. Več o mreži KROJ si lahko preberete na povezavi.

Vizija:

Mreža KROJ je ključen akter na področju kariernega razvoja mladih. Je relevanten sogovornik odločevalcem, povezovalec reprezentativnih organizacij, postavlja standarde kakovosti na področju, mladim pa omogoča dostop do kvalitetnih informacij ter je prostor za razvoj potencialov.

Mreža KROJ se širi – postanite regijski koordinator

Ker smo skupaj lahko še močnejši in lahko dvigujemo kvaliteto v mladinskem sektorju, vabijo sodelovanju pri nacionalni mreži KROJ.

Naloge regijskega koordinatorja:

  • Imeti pregled nad regijo – kdo se ukvarja s kariernimi dogodki za mlade – narediti seznam in ga objaviti na spletni strani,
  • Obveščati organizacije v regiji o aktivnostih mreže KROJ in drugih s kariernim razvojem povezanimi dogodki,
  • upoštevati in promovirati standarde kakovosti kariernega razvoja v mladinskem sektorju.

Prednosti za organizacije:

  • Brezplačna udeležba na izobraževanjih
  • Možnost oglaševanja na družbenih omrežjih Mreže KROJ
  • Referenca, da so del mreže,
  • Sodelovanje pri skupnih akcijah – karierni teden itd.
  • izmenjava znanja in informacij ter gradiv med partnerji mreže

V kolikor vas sodelovanje zanima,  pišite na info@mreza-mama.si. Oglasili se bomo v vaši organizaciji, da se dogovorimo za način sodelovanja, podpišemo dogovor in vas umestimo med regijske koordinatorje – torej v mrežo.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa