Povezovanje članic Mreže MaMa

V sklopu opravljanja funkcije skrbništva smo zasledili, da so organizacije premalo medsebojno informirane o programih in projektih, ki jih izvajajo. Slednje pa definiamo kot izredno pomembno za razvoj vašega in našega dela.

Menimo, da bi prenos tovrstnih informacij lahko izboljšal kvaliteto sodelovanja in povezovanja med članicami, omogočil boljši prenos tako dobrih kot slabih praks, doprinesel k boljši vzpostavitvi sistemov informiranja.

S temi nameni bomo za vas pripravili bazo osnovnih informacij in e-povezav do vseh vključenih organizacij. Za pripravo baze pa potrebujemo vašo pomoč. Prosimo vas, da ČIMPREJ, vpišete osnovne informacije in vaše kanale obveščanja.

Poglje zavihek Zakaj članstvo!

Ko bomo zbrali informacije vseh članic bomo pripravili bazo in jo z vami seveda delili. Vaša naloga kasneje je (seveda, če to želite in v tem vidite dodano vrednost), da začnete slediti drugim centrom (mail liste, FB profili, …), se morebiti povežete s sosednjimi mladinskimi centri in preko njih dodatno promovirate svoje programe, na svoje sezname obveščanja dodate maile ostalih članic…

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa