Povezujemo in informiramo

V sklopu opravljanja funkcije skrbništva smo zasledili, da ste organizacije premalo medsebojno informirane o programih in projektih, ki jih izvajate. Menimo, da bi prenos tovrstnih informacij lahko izboljšal kvaliteto sodelovanja in povezovanja med članicami, omogočil boljši prenos tako dobrih kot slabih praks, doprinesel k boljši vzpostavitvi sistemov informiranja.

Povezovanje med formalnim in neformalnim izobraževalnim sektorjem vidimo kot pomembno noto krepitve mladinskega polja, ki se kot potreba kaže tudi preko analiz potreb članic Mreže MaMa. Pripravljamo pilotni projekt na mednarodni ravni, z namenom dobre priprave in pregleda nad aktualnim stanjem vas prosimo, da odgovorite na nekaj vprašanj – tukaj.

Vabilo na prvi Klub in Zbor Kluba MaMa v letu 2016

Vabimo vas na Klub MaMa in Zbor kluba MaMa, ki bosta 10. in 11. marca 2016, v prostorih Pekarne Magdalenske mreže Maribor, Ob železnici 8, 2000 Maribor, s pričetkom ob 10:00 uri.

Za članice pripravljamo zanimiv program; klub bo potekal dva dni, v kolikor pa je vaš urnik prenatrpan, pa ste vabljeni, da se nam pridružite za en dan. V petek bo tudi Zbor kuba MaMa, kjer bomo potrdili LDN 2016 in strategijo razvoja. Oba dokumenta sta na voljo v priponkah.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa