Poziv za predlaganje kandidatov v Svet MaMa

Svet zavoda Mladinska mreža MaMa je na svoji 3. redni seji v letu 2014 sprejel sklep o izvedbi volitev  predstavnikov Kluba MaMa v Svet MaMa.

Vabimo vas, da do srede, 19. novembra 2014 predlagate svoje predstavnike za volitve Zbora kluba MaMa v Svet zavoda Mladinska mreža MaMa (Svet MaMa).

Svet MaMa je opredeljen v statutu, ki je dosegljiv na spletni strani Mreže MaMa. Povzetek pristojnosti Sveta MaMa pa lahko najdete v prilogi. Prav tako je v prilogi kandidacijski obrazec za predlaganje kandidatov.

Predloge kandidatov posredujete izključno s priporočeno pošto do vključno srede, 19.11.2014, do 12. ure, na naslov Zavod Mladinska mreža MaMa, Gosposvetska 5, 1000 Ljubljana in hkrati v elektronski obliki na info@mreza-mama.si.

Še isti dan bodo kandidati in kandidatke s strani volilne komisije v sestavi Luka Polutnik (Mreža MaMa), Tinkara Koleša (Javni zavod Center za mlade Domžale) in Maja Majcen (Javni zavod Mladi Zmaji) pozvani k dopolnitvi h kandidaturi. 

Komisija za volitve v sestavi: Luka Polutnik (Mreža MaMa), Tinkara Koleša (Javni zavod Center za mlade Domžale) in Maja Majcen (Javni zavod Mladi Zmaji)

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa