Predstavili program Erasmus+

Seminar Find your way to internationality se nadaljuje z bolj praktičnimi zadevami. Udeleženci se bodo preizkusili v vlogi trenerjev pri usposabljanju Korak v mednarodno mladinsko delo. Po uspešni predstavitvi programa Erasmus+ in možnosti za brezposelne mlade v kariernem središču v Mariboru.

Predstavitve se je udeležilo okoli 10 brezposlenih mladih, ki so z veseljem prisluhnili tudi našima članicama Infopeki in MKC Maribor.

Vikend bomo začeli s  savno na prostem, ki jo pripravljajo udeleženci našega seminarja s Finske v parku pred Pekarno Maribor. Čakajo nas zadnji popravki prijavnic in oddaja projektov.

Za nami je zelo dolg in intenziven teden, poleg preklopov med pripravi kratkih delavnic za karierno središče in usposabljanje popravljamo in sestavljamo prijavnice za prihajajoče skupne projekte. Sicer pa se imamo super,” je povedal mladinski delavec,  Adnan.

Glede na to da je moje potovanje trajalo malce dlje kot običajno zaradi odpovedi letov in da še vedno čakam na svojo prtljago so  me odlično sprejeli in kaj hitro sem padel v projektno delo.”  (Tuncay, Turčija)

Seminar se mi zdi odlično pripravljen, zame kot novinko v mladinskem delu je ogromno informacij, ki jih nisem poznala. Nisem čisto prepričana če bo dovolj časa, da bo moje delo kvalitetno ampak če k temu prištejem, da je to moje prvo delo sem več kot zadovoljna.” (Kaira, Estonija)

Projekt je financiran iz programa Erasmus + Mladi v akciji, Nacionalne agencije MOVIT.

 

 

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa