Predstavitev članic: Center mladih Koper

S predstavitvami članic se selimo iz Ljubljane na obalo. Predstavljamo vam Center mladih Koper, ki je članica Mreže MaMa od leta 2016.

Center mladih Koper, ustanovljen leta 2014, ponuja širok nabor kreativnega preživljanja prostega časa mladih, s poudarkom na kulturi, zabavi, športu ter izobraževanju, vse pod skupnim imenovalcem povezovanja.

V centru je mladim zagotovljeno mentorstvo in podpora pri organizaciji dogodkov in aktivnosti na lokalni in tudi mednarodni ravni. Na tak način nastajajo projekti kot je “EASE takes over CMK”. Gre za dogodek, ki ga mladi samostojno organizirajo s sredstvi internega mladinskega razpisa. Skupina mladih pripravlja dogodek v celoti; načrtovanje, komunikacija z izvajalci, promocija, izvedba ter evalvacija dogodka. Gre za projekt, ki predstavlja aktivno participacijo mladih na področjih oz. ustvarjanju področij, ki jih pogrešajo. V dotičnem primeru bo šlo za trap dogodek s pridihom plesne elektronike.

Mladim neuveljavljenim glasbenikom je za brezplačno uporabo namenjen tudi snemalni glasbeni studio centra mladih Koper. Opremljen je s snemalnim programom, mešalno mizo, mikrofoni in kompletom bobnov. Končni produkt je kvaliteten demo posnetek.

V sklopu Centra mladih Koper deluje tudi Mladinski center Markovec City (CMK), ki je nastal kot odgovor na potrebo po četrtnem mladinskem centru na območju markovškega naselja. Namenjena je starejšim osnovnošolcem, dijakom in študentom, ki potrebujejo glasbeno vadnico, šolsko učilnico, kakšno novo izkušnjo iz virtualne resničnosti ali pa samo prostor za druženje ob knjigah, družabnih igrah, namiznem tenisu ter namiznem nogometu.

Več informacij o Centru mladih Koper najdete na njihovi spletni straniFacebook in Instagram profilu.

Vir fotografij: Center mladih Koper

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa