Predstavitev članic: Mladinska postaja Moste

Danes vam predstavljamo četrto ljubljansko članico – Združenje Sezam, znotraj katerega deluje Mladinska postaja Moste, ki je članica Mreže MaMa od leta 2016.

Mladinska postaja Moste (MPM), ki deluje od leta 2016, je prvi nadcikliran (ang. upcylcing) mladinski center v Ljubljani. Kaj to pomeni? – Ker so mladinski center, so za mlade in mlade po srcu odprti vsak dan v prostorih Tržnice Moste, ki so jih sami skupaj z mladimi vzpostavili po principih ponovne uporabe. Pri njih imaš priložnost, da “hengaš” in da uporabljaš njihov prostor. Pri njih izvajajo tudi različne aktivnosti in dogodke, na katere si vabljen/a tako kot udeleženec/ka kot izvajalec/ka. Prav tako pa ti nudijo varen prostor za pogovor in debate. To je center, kjer se vsak počuti domače, hkrati pa pridobiva nova neformalna znanja, kompetence, poznanstva in spoznava samega sebe.

Mladinska postaja Moste skupaj s skupino entuziastičnih mladih glasbenic in glasbenikov koordinira tudi studio za avdio produkcijo. Lahko se jim pridružiš na kakšni studijski delavnici, ki jih organizirajo v studiu. V sklopu MPM pa delujeta tudi izmenjevalnica reči in točka souporabe Sharing is caring, kjer si lahko izposodiš različne elektronske naprave.

Na kakšen način ti lahko nudijo podporo?

  • Brezplačna uporaba njihovih prostorov po dogovoru.
  • Neformalno svetovanje pri urejanju vseh vrst papirologije in birokracij.
  • Pomoč pri razvoju, realizaciji idej in projektov.
  • Možnost pridobivanja različnih znanj in kompetenc v njihovih prostorih.
  • Pri osebnih stiskah in težavah, preko neformalnega svetovanja in usmerjanja.

Več informacij o Mladinski postaji Moste najdete na njihovi spletni strani, Facebook in Instagram profilu.

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa