Predstavitev članic: Mladinski center Brda

Po čisto kratkem premoru nadaljujemo s predstavitvami naših članic na goriškem. Danes vam predstavljamo eno izmed novejših članic Mreže MaMa – Mladinski center Brda, ki se nam je pridružil leta 2022.

Prostori Mladinskega centra Brda so za briške otroke in mladino na voljo od začetka junija 2019. Mladi se družijo, otroci igrajo, vsi skupaj pa kreirajo svoje ideje in se udejstvujejo. Mladinski center je postal točka za otroške, mladinske in medgeneracijske dejavnosti, prostor za neformalna izobraževanja, šport in prosti čas, prostor za prostovoljske aktivnosti in solidarnost. Mladinski center je tudi podjetniška točka za mlade.

Mladim so v mladinskem centru na voljo jezikovni tečaji, mesečne ustvarjalne in izobraževalne delavnice ter medgeneracijske delavnice, potopisna predavanja, prostor za mladinska društva in njihova udejstvovanja ter prostor za glasbene ustvarjalce.

Njihova glasbena soba je med mladimi zelo priljubljena. Matej, vodja skupine Pigs parlament in številni drugi mladi briški glasbeniki redno zahajajo v mladinski center. Glasbeno sobo so takoj vzeli za svojo in jo tudi opremili z lastnimi inštrumenti in ostalo potrebno avdio opremo. Prostor in oprema sta na voljo tudi ostalim briškim glasbenim ustvarjalcem.

Več informacij o mladinskem centru najdete na njihovi spletni strani ter na Facebook in Instagram profilu. 

Vir fotografij: Mladinski center Brda

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa