Predstavitev članic: Mladinski center Hrastnik

Predstavljamo vam še zadnjo zasavsko članico Mreže MaMa, mladinski center Hrastnik.

Mladinski center Hrastnik, ki deluje že od leta 2011, je središčna točka, kjer mladi vseh starosti in nazorov ustvarjajo in razvijajo najrazličnejše kompetence, stikajo glave ob različnih idejah in realizirajo raznovrstne projekte. V mladinskem centru so lahko ustvarjalni, aktivni, kreativni in nenazadnje sproščeni, saj nudijo prostor za varno in aktivno preživljanje prostega časa.

V mladinskem centru je mladim na voljo dnevni center s “chill out plcom”, kjer se lahko mladi na pisanih in udobnih bean bagih s prijatelji podružijo v sproščenem okolju, “gaming zic”, kjer jih čakajo računalniki za brskanje po spletu, igranje igric ali pa za snovanje njihovega novega projekta in “activity arena”, kjer lahko v mladinskem centru preživijo aktivno popoldne.

Mladinski center ima tudi youtube kanal MCH TV , kjer mladi lahko spremljajo različne video vsebine. Poleg tega v sklopu mladinskega centra deluje tudi točka Europe direct Zasavje, ki mlade informira o EU, spodbuja razpravo o EU na lokalni ravni ter posreduje odzive Predstavništvu Evropske komisije.

Več informacij o mladinskem centru Hrastnik najdete na njihovi spletni strani, Instagram in Facebook profilu.  

Vir fotografij: Mladinski center Hrastnik

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa