Predstavitev članic: Mladinski center Zagorje ob Savi

Nadaljujemo s predstavitvami članic iz zasavske regije. Danes vam predstavljamo Mladinski center Zagorje ob Savi, ki je članica Mreže MaMa od leta 2010.

MC Zagorje ob Savi (MC ZOS) je javni zavod, ustanovljen za opravljanje interesnih dejavnosti za mladino, kar vključuje: neformalno izobraževanje; prostovoljstvo; kulturo in umetnost; informiranje in svetovanje; mednarodne izmenjave; mobilnost mladih; raziskovalno delo mladih; participacijo in aktivno državljanstvo.

Center mladim omogoča organizacijsko, prostorsko, tehnično in svetovalno pomoč pri izvedbi njihovih projektov ter pomoč pri vključevanju v domače in mednarodne projekte. Predvsem pa je svobodomiseln in do drugačnosti toleranten prostor, odprt vsem, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas ter v dobri družbi in na zabaven način pridobiti nova znanja, izkušnje in veščine.

Vsak petek in vsako drugo soboto v popoldanskem času je v mladinskem centru mladim na voljo dnevni center – varen prostor, namenjen druženju mladih. Druženja so nestrukturirana, tako da lahko mladi povedo, kaj želijo početi. Največkrat se samo pogovarjajo, po navadi pa igrajo tudi različne družabne igre. Mladinski delavci so mladim ob tem vedno na voljo za pogovor.

Več informacij o mladinskem centru najdete na njihovi spletni strani ali na Facebook ter Instagram profilu.

Vir fotografij: Mladinski center ZOS

 

 

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa