Prihaja nova spletna stran Slovenomad.si

Ste popotnik in radi odkrivate skrite kotičke Slovenije ter vas privlačijo destinacije, ki jih trume turistov še niso odkrile? Ali pa ste organizator večdnevnih programov in potrebujete ustrezne prostore? Potem imamo za vas odgovor in rešitev. Nova spletna stran Slovenomad bo ponujala vse to!

V drugi polovici februarja bo dokončno vzpostavljena skupna spletna stran mladinskih centrov hostlov, Slovenomad.si. Na spletni strani boste lahko izbirali med desetimi hostli, ki delujejo v okviru mladinskih centrov in so združeni v projektu MCH turizem. Na enem mestu boste dobili informacije, kakšne prostorske kapacitete vam nudijo in kaj lahko počnete v njihovem okolju ter si tako izbrali hostel, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Vabimo vas, da nas spremljate ob načrtovanju vaših dogodkov in potovanju po Sloveniji.

Projekt delno sofinancira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se financira iz Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 4. Razvojne prioritete Enake možnosti in spodbujanje socialne vključenosti, 4.1. prednostne usmeritve Enake možnosti na trgu dela in krepitev socialne vključenosti.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa