Priložnosti za mlade – Konkretne izkušnje iz trga dela

Objavljamo še zadnji odziv udeleženega v okviru projekta Pripravniki, ki je sodeloval z Epeko, socialnim podjetjem iz Maribora, kjer je pridobival konkretne izkušnje grafičnega oblikovanja in dela z naročniki. Tudi Marko Humar je z nami delil njegove izkušnje. Preberite si njegovo poročilo:

“V času trajanja projekta sem v sodelovanju z Epeko Maribor izdelal predlog logotipa za Evropsko prestolnico Romov in letak za novoletno praznovanje v Romani Kafenava.

Ker se z oblikovanjem ukvarjam že vrsto let mi je ta izkušnja prinesla predvsem vpogled kako različne kulture gledajo na oblikovanje, in kakšna so njihova merila. Moje področje oblikovanja obsega predvsem poznavanje psihologije uporabnika in tukaj sem dobil neprecenljivo izkušnjo s sodelovanjem z Romi ker se njihovo razmišljanje in dojemanje oblikovnja popolnoma razlikuje od mojega.

Projek sem opravljal pod mentorstvom Štefana Simončiča s katerim sva zelo dobro sodelovala in sem vesel za čas ki mi ga je namenil in mi pomagal postati boljši oblikovalec.

Vse skupaj je bila zelo dobra zkušnja, ki mi bo pomagala pri nadalnji karieri in hvaležen sem za priložnost, ki sem jo dobil preko tega projekta.”

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa