Program »Izzivi mladim« ponovno v akciji

»Don’t limit your challenges; challenge your limits.«

Jerry Dunn

ZAKAJ?

Na trgu dela imajo prednosti tisti posamezniki, ki so zavzeti za doseganje rezultatov, znajo sprejemati odgovornosti, so sposobni dela v timu ter znajo učinkovito obvladovati svoje delo in čas.

Zakaj ne bi tudi ti razvijal teh kompetenc in si zagotovil pomembno konkurenčno prednost na trgu dela. Z udeležbo na delavnicah »Izzivi mladim«, ki jih izvaja Javna agencija SPIRIT Slovenija boš poleg zgoraj omenjenih kompetenc pridobil tudi:

– znanje in izkušnjo inoviranja poslovnih procesov pod strokovnim mentorstvom

– dostop do vodstev ambicioznih podjetij in

– mreženje z ostalimi proaktivnimi udeleženci.

KAJ?

Delavnice so namenjene mladim med 15. In 29. letom, trajajo en teden, namenjene so spodbujanju mladih k ustvarjalnosti, inovativnosti in podjetnosti ter razvijanju spretnosti, ki vplivajo na osebni in poklicni razvoj posameznika. Delavnice izvajajo izkušeni mentorji iz sveta podjetništva. Hkrati podjetja, ki zagotovijo konkretne izzive, lahko pridobijo nove, sveže ideje za rešitev omenjenih izzivov.

Podrobnejši program delavnic si lahko ogledaš TUKAJ.

KDAJ?

Delavnice »Izzivi mladim« bodo potekale septembra in oktobra 2015 po celi Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Ajdovščina, Koper, Novo mesto, Ptuj, itd.). Natančen seznam lokacij in terminov izvedbe delavnic si lahko ogledaš TUKAJ.

KAKO?

Mesta po posameznih lokacijah se že hitro polnijo. Pohiti in si rezerviraj svoje mesto tudi ti. Prijave na posamezne delavnice sprejemamo TUKAJ. Spremljaj dogajanje tudi na Facebook strani »Izzivi mladim«.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa