Razišči EU s projektom rEUral Europe

Bi radi izvedeli, kako delujeta Evropska unija in evropska parlamentarna demokracija, kakšen pomen ima EU v našem vsakdanjem življenju in kako lahko aktivno sodelujemo pri oblikovanju skupne evropske prihodnosti?

Z veseljem vam predstavljamo novo spletno stran projekta rEUral Europe, ki ga na Mreži MaMa izvajamo skupaj z Inštitutom za politični menedžment, mladinskimi centri in srednjimi šolami ob podpori Evropskega parlamenta.

Spletna stran je namenjena odkrivanju EU, zato na njej najdete vse informacije o projektu, interaktivne igre na temo EU, pomembne podatke o EU  in demokratičnosti ter informacije o naših osmih poslancih v Evropskem parlamentu.

Prav tako vas bomo na spletni strani obveščali o aktivnostih projekta in vas informirali v obliki vlogov z evropskimi poslanci na različne teme, ki se bodo navezovale na politične in druge procese v EU.

KLIK na spletno stran

Ob tem napovedujemo tudi prvi dogodek projekta rEUral Europe, ki bo potekal v Mladinskem centru Zagorje ob Savi, kjer bodo en dan pred dnevom Evrope, na soboto, 8. maja 2021, v središču mesta postavili informacijsko stojnico, na kateri bodo ozaveščali o pomenu demokracije v Evropski Uniji, Evropskem parlamentu ter o treh ključnih temah projekta: varstvu okolja, digitalizaciji in solidarnosti. Za več informacij jih spremljajte na njihovi spletni strani ali na socialnih omrežjih Facebook in Instagram.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa