Regijski dogodek v Črnomlju in Velenju

Regijske dogodke na pobudo Urada Republike Slovenije za mladino organizira Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Mladinsko mrežo MaMa in zavodom Movit. To sredo, 23. septembra 2015, bo potekal tretji regijski dogodek v jugovzhodni regiji v Črnomlju (Dijaški dom Črnomelj).

Izbrani častni gostje na dogodku bodo: Aleš Cantarutti, državni sekretar, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Andraž Zgonc, Urad RS za mladino, Mojca Čemas Stjepanovič, županja Črnomlja in Peter Črnič, direktor RIC Bela Krajina. Dogodka se bodo udeležili tudi predstavniki, Mladinskega sveta Slovenije, predstavniki občin in drugi pomembni akterji, ki lahko vplivajo na prihodnost mladih znotraj regije ter preko 30 mladih iz Črnomlja in regije. Prvi del posveta bo osredotočen na predstavitev mladih s primeri dobrih mladinskih praks znotraj regije. V drugem delu pa bodo s pomočjo strukturiranega dialoga izpostavili temo razlike znotraj regije indoseganje hitrejšega razvoja v regiji v povezavi z mladinskim sektorjem.

Naslednji teden, v petek, 2. oktobra 2015 pa se bo zgodil četrti regijski dogodek v savinjski regiji v Velenju (dvorana Gaudeamus).

Svojo udeležbo na dogodku v jugovzhodni in savinjski regiji potrdite preko spletnega obrazca ali direktno na mss@mss.si.

Spletna prijavnica na regijski dogodek v Črnomlju, 23.9.2015.

Spletna prijavnica na regijski dogodek v Velenju, 2.10.2015.

Še vedno pa velja, da svojo prisotnost in vnaprej postavljena vprašanja postavite na: REGIJSKI DOGODKI ali nam pišite na info@mreza-mama.si.

Vabljeni, da se udeležite regijskega dogodka v vašem lokalnem okolju in prispevate svoj delež k boljšemu položaju mladih.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa