Regijski dogodki se nadaljujejo

Ciklus regijskih dogodkov, ki poteka po statističnih regijah Slovenije, namenjenih krepitvi mladinskega sektorja, se nadaljuje 14. oktobra 2015 v zasavski regiji v Trbovljah (Mladinski center Trbovlje).

Regijske dogodke na pobudo Urada RS za mladino organizira Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Mladinsko mrežo MaMa in zavodom Movit. Namen dogodka je dvigniti zavest lokalnih deležnikov za razvoj mladinskega sektorja, mladinskih politik in mladinskega dela na lokalni ravni preko izmenjave znanj, izkušenj in dobrih praks. Pridružili se nam bodo tudi predstavniki vlade, s katerimi bomo v strukturirani razpravi spregovorili o odprtih vprašanjih mladinskega sektorja in položaju mladih.

V prvem delu posveta se bodo predstavili mladi s primeri dobrih mladinskih praks znotraj regije. V drugem delu dogodka pa bodo s pomočjo strukturiranega dialoga izpostavili temo pomanjkanja neodvisne mladinske infrastrukture, brezposelnosti mladih ter socialnega podjetništva

Izbrani častni gostje na dogodku bodo:

– dr. Anja Kopač Mrak, ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

– Tadej Slapnik, državni sekretar v Kabinetu predsednika vlade

– mag. Peter Debeljak, direktorUrada RS za mladino

– Urška Poznič Goršek, direktorica Občinske uprave Občine Trbovlje

Svojo udeležbo na dogodku potrdite na elektronski naslov Mladinskega centra Trbovlje mct@mct.si ali direktno na mss@mss.si najkasneje do petka, 9. oktobra 2015.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na mss@mss.si ali 01 425 60 55 (Petra Miklaužič).
Vabljeni, da se udeležite regijskega dogodka v vašem lokalnem okolju in prispevate svoj delež k boljšemu položaju mladih.

Rastimo skupaj!

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa