Seminar: Predstavitev Evropske mladinske fundacije

V Ljubljani bo med 11. in 13. marcem 2019 v organizaciji Evropske mladinske fundacije (European Youth Foundation – EYF), Urada RS za mladino, Mladinskega sveta Slovenije in Mreže MaMa, potekal seminar za mladinske organizacije, kjer bo predstavljeno delovanje institucije Evropske mladinske fundacije. Ta deluje v okviru mladinskega oddelka Sveta Evrope in je namenjena izobraževalni in finančni podpori delovanju mladinskih organizacij v Evropi.

Osrednja tema seminarja bo spoznavanje delovanja EYF, metod EYF-ja ter priložnosti, ki jih EYF ponuja za mladinske organizacije. Na treningu bo potekala tudi razprava o mladinskih politikah in menedžmentu projektov v mladinskih organizacijah.

K udeležbi vabimo predstavnike mladinskih organizacij, ki delujejo na lokalni, regionalni ali nacionalni ravni. Iščemo 30 aktivnih ljudi v mladinskem sektorju, ki:

  • Govorijo angleško (tudi če ne govorijo tekoče angleščine);
  • so stari med 18 in 30 let (lahko tudi več kot 30 let, če so aktivni v mladinskem sektorju);
  • vodijo mladinske projekte v lokalnih, nacionalnih ali mednarodnih mladinskih organizacijah;
  • delujejo kot multiplikatorji svojih organizacij med mladimi;
  • nudijo informacije in podporo mladim in mladinskim organizacijam.

Na seminarju lahko pričakujete zelo interaktivno atmosfero, ki jo bo zagotovila kombinacija neformalnih metod učenja, neformalnih diskusij, praktičnih delavnic ter obveščanje o političnem kontekstu v povezavi z mladimi v Sloveniji in v Svetu Evrope. Udeležba na seminarju je brezplačna, udeležencem pa bo na voljo tudi možnost nastanitve v hotelu, zato pričakujemo, da se bodo vsi prijavljeni udeležili celotnega progama in aktivno participirali.

Izbor udeležencev in rok za prijave

Mladinske organizacije, ki želijo prijaviti predstavnika svoje organizacije, morajo izpolniti elektronsko prijavnico, k je dostopna na povezavihttps://goo.gl/forms/J7LoUc1KpX8nQJam2, najkasneje do nedelje, 3. marca 2019.

Za več informacij nas kontaktirajte na: zorko.skvor@gov.si ali dominik.derenčin@mss.si ali maja.hostnik@mreza-mama.si.

Celotno besedilo:

Vabilo-na-EYF-seminar

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa