Skupna akcija Kamfest Appfest: delavnice za razvoj mobilne aplikacije

Mladinski center Kotlovnica se z delavnicami Kamfest Appfest za razvoj mobilne aplikacije pridružuje projektu Mreža NVO mladinskega dela, ki ga izvaja Mreža MaMa.

Projekt Mreža NVO mladinskega dela je usmerjen v krepitev mladinskega sektorja in mladinskih organizacij, namen skupnih akcij projekta, v okviru katere se bo odvila tudi ena od delavnic Kamfest Appfest, pa je predstavitev pomena mladinskega dela in mladinskih organizacij ter organizacij za mlade v družbi in okolju, v katerem delamo, živimo in ustvarjamo.

Ker mladinske organizacije delujemo po principu povezovanja in sodelovanja, tudi mladinski center Kotlovnica pri projektu podpirajo različne organizacije in podjetja. S podjetjem Morftec bomo tako podpisali sporazum o medsebojnem sodelovanju, podjetje pa bo v okviru delavnic Kamfest Appfest zagotovilo mentorje in podporo pri razvoju in izdelavi mobilne aplikacije.

Podpis sporazuma bo potekalv četrtek, 24. 4. 2014, ob 18.00 v mladinskem centru Kotlovnica v Kamniku.

O projektu in delavnicah:

Za mlade in mladinske organizacije mladinski center Kotlovnica pripravlja delavnice Kamfest Appfest za razvoj mobilne aplikacije. Na delavnicah bodo udeleženci skupaj z izkušenimi mentorji iz podjetja Morftec zasnovali in razvili mobilno aplikacijo, ki bo namenjena interaktivni predstavitvi programa Festivala Kamfest, in na ta način tudi realizirali izvirno podjetniško idejo.

Projekt Kamfest Appfest bo obsegal serijo delavnic računalniškega programiranja, grafičnega oblikovanja ter marketinga in trženja z namenom povezati te aktivnosti pri snovanju in izdelavi končnega produkta – mobilne aplikacije za Festival Kamfest. Delavnice bodo vodili mentorji z izkušnjami iz startup okolja, razvoja mobilnih aplikacij in coworkinga. Potekale bodo vsak četrtek od 17. aprila do predvidoma konca junija 2014 v prostorih mladinskega centra Kotlovnica.

Mladinski center Kotlovnica se z delavnicami Kamfest Appfest pridružuje projektu Mreža NVO mladinskega dela, ki ga izvaja Mreža MaMa.

Dodatne informacije:

Mladinski center Kotlovnica:info@kotlovnica.si, 01 839 76 06 ter na spletni strani projekta TUKAJ.

Mreža MaMa: projekt Mreža NVO mladinskega dela, mreza.novo.md@mreza-mama.si, 030 618 628

Vir: Uredništvo mlad.si in Mladinski center Kotlovnica Kamnik

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa