Skupnost za mlade – Gerbičeva vabi mlade k prijavi na razpis za proste bivalne enote

Stanovanjski sklad RS na lokaciji Gerbičeva ulica v Ljubljani je zaključil z gradnjo objekta Skupnost za mlade – Gerbičeva.

V objektu je 109 bivalnih enot s skupno 171 posteljami. Vse bivalne enote za 1 osebo so že oddane, z izjemo bivalnih enot, ki so namenjene gibalno oviranim osebam. Proste pa so še bivalne enote za dve ali tri osebe.

Bivalne enote so opremljene z mini kuhinjo, kopalnico, omarami, posteljami, mizami in stoli. Mesečna najemnina za bivalno enoto za 2 osebi znaša po osebi 160 EUR in stroški 30 EUR. Mesečna najemnina za bivalno enoto za 3 osebe znaša po osebi 150 EUR in stroški 30 EUR. Z najemom bivalne enote oziroma postelje je najemnikom na voljo tudi souporaba skupnih prostorov skupnosti: skupne kuhinje in jedilnice, co-working prostora, sejne sobe in pralnice. Najemniki bodo lahko s pridom izkoriščali tudi prednost dobre lokacije – bližine centra mesta, do kamor je dobrih 20 minut hoje, v neposredni bližini pa je tudi možnost uporabe javnega prometa, izposoje koles in parkiranja na način parkiraj in se pelji. Prav tako je pred objektom najemnikom na voljo 25 parkirnih mest, ki so v okviru razpisa, razen enega, namenjenega gibalno ovirani osebi, že oddana. Najemniki imajo na voljo tudi 5 parkirnih mest namenjenih car-sharingu, 2 parkirni mesti za motorna vozila ter 78 parkirnih mest za kolesa.

PRIJAVA ZA PROSTE BIVALNE ENOTE

Sklad proste bivalne enote oziroma postelje oddaja mladim med 18. in dopolnjenim 29. letom, in sicer do oddaje vseh bivalnih enot oziroma postelj po pogojih iz razpisa, ki je objavljen na spletni strani Sklada.

 Vse zainteresirane vabijo, da do 6.9.2021 oddajo vlogo za najem postelje preko njihove spletne straniIzbor najemnikov bo potekal 16.9.2021.

Vabljeni k prijavi.

Vir: Stanovanjski sklad RS

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa