Slovenomad.si – Odkrivaj neodkrito

V sklopu projekta MCH turizem, ki ga vodi Mreža MaMa, je na novo zaživela skupna spletna stran mladinskih centrov hostlov Slovenomad.si – Odkrivaj neodkrito. Slovenomad, kot so spletno stran poimenovali, ponuja informacije o prostorskih zmožnostih mladinskih centrov hostlov ter doživetjih in aktivnostih v desetih okoljih, kjer le-ti domujejo.

Komu je spletna stran namenjena?

Popotnikom, ki radi odkrivajo skrite kotičke Slovenije in jih privlačijo destinacije, ki jih trume turistov še niso odkrile. Organizatorjem več dnevnih programov, ki potrebujejo ustrezne prostore. Vsem tistim, ki želijo biti obkroženi z mladostniško energijo in se spomniti brezkrbnih mladostnih dni, ko je bilo vse mogoče.

Uporabniki lahko izbirajo med desetimi hostli, ki delujejo v okviru mladinskih centrov in so združeni v projektu MCH turizem. Na enem mestu so na voljo informacije, kakšne prostorske kapacitete nudijo in kaj lahko počnete v njihovem okolju, kar omogoča izbiro hostla, ki najbolj ustreza željam in potrebam gostov. Na strani je na voljo tudi elektronska brošura hostlov, promocijski film pa vas popelje na pot po neodkriti Sloveniji. Za redno spremljanje ponudb, akcij in dogajanj v mladinskih centrih hostlih bodo poskrbele e-novice, na katere se lahko prijavite na spletni strani.

Spletna stran je eden izmed produktov projekta MCH turizem, katerega nosilec je Mladinska mreža MaMa. Namen projekta je izvajanje skupnega marketinga za mladinske centre hostle.

Projekt delno sofinancira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se financira iz Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 4. Razvojne prioritete Enake možnosti in spodbujanje socialne vključenosti, 4.1. prednostne usmeritve Enake možnosti na trgu dela in krepitev socialne vključenosti.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa