Sooblikujte Nacionalni posvet mladinskega sektorja 2019

Ponovno se približuje tisti čas v letu, ko se srečamo predstavniki in vodje različnih mladinskih organzacij in organizacij za mlade širom Slovenije. Urad Republike Slovenije za mladino v sodelovanju z Mladinskim svetom Slovenije že pripravlja letošnji Nacionalni posvet mladinskega sektorja, ki bo potekal v sredo, 20. novembra 2019, v Ljubljani.

Posvet bo ponovno osredotočen na odpiranje in reševanje vprašanj, povezanih s kakovostjo v mladinskem delu, a na nekoliko drugačen način. O razvoju in kakovosti mladinskega dela se v zadnjem času zelo intenzivno razpravlja na lokalni, nacionalni in evropski ravni. Kljub številnim razpravam o kakovosti mladinskega dela in sprejetih dokumentih ter zaključkih se še vedno odpirajo številna vprašanja povezana s spremljanjem in zagotavljanjem kakovosti v mladinskem delu.

Kaj pa je letos drugače? To, da lahko mladinski centri in ostale organizacije s svojim znanjem in idejami kreirate vsebino posveta. Organizatorji namreč z namenom čim večjega vključevanja organizacij vabijo k sodelovanju pri sooblikovanju vsebine po metodi odprtega prostora. Odprti prostor je učinkovita, participativna metoda za vodenje srečanj velike skupine ljudi, ki naslavljajo skupen izziv. Na kakšen način želite izpeljati delavnico, je prepuščeno vam. Okvirni čas za izvedbo delavnice je 90 minut.

Prijave zbirajo preko spletnega obrazca najkasneje do 21. septembra 2019. 

OKVIR ZA DELAVNICE NA TEMO KAKOVOSTI V MLADINSKEM DELU

Za več informacij se obrnite na: info@mss.si.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa