Srečanje glavnega odbora mreže KEKS

V sredo, 9. septembra, je na spletni platformi Zoom potekalo srečanje glavnega odbora mreže KEKS, katerega smo se udeležili tudi predstavniki regionalnega odbora občin v Sloveniji in koordinacijske organizacije pilotnega projekta Logbook, Mreže MaMa. Glavni odbor mreže KEKS sestavljajo predstavniki občin iz Švedske, Finske in Slovenije.

Predstavnica mreže KEKS, Jenny Haglund, je na srečanju predstavila pregled KEKS-ovih aktivnosti v letu 2020, med katerimi so digitalni treningi za mladinske delavce, povezani s Strategijo EU za mlade in raziskava o prepoznavanju in dojemanju mladinskega dela med neorganizirano mladino. V drugi polovici leta se bodo posvetili tretji konvenciji mladinskega dela, ki bo letos potekala v online obliki.

Na srečanju je slovenska delegacija ostalim članom odbora predstavila implementacijo Logbooka v Sloveniji ter mladinsko delo na nacionalni in lokalni ravni. Vsebinski del srečanja je potekal v skupinah, kjer smo z ostalimi člani odbora predebatirali predloge za delovanje Logbooka in mreže KEKS v prihodnje.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa