Strukturirani dialog za družbene spremembe

Mladinska mreža MaMa objavlja zaključno publikacijo projekta “Za družbene spremembev okviru procesa Strukturiranega dialoga, ki ga Mreža MaMa že peto leto zapovrstjo izvaja skupaj z Mladinskim svetom Slovenije in ob podpori programa Erasmus + Mladi v akciji.

Strukturirani dialog je proces podkrepljen z različnimi projekti in posvetovanji med mladimi in odločevalci. Znotraj projekta Za družbene spremembe so se izvajalci programa osredotočili na tri ključne teme:

-podjetništvo in ustvarjanje novih delovnih mest,

-zaposlovanje mladih in

-vsem mladim omogočiti udeležbo v raznoliki, povezani in vključujoči Evropi.

Skozi proces dialoga se je izpostavila tudi četrta tema: aktualno stanje mladinskega sektorja v Sloveniji.

 

 Bistvene spremembe, ki so se zgodile tekom projekta so namreč ravno v tem, da smo organizirali več lokalih dogodkov in aktivno vključili mladinske centre. Dodano vrednost prepoznavam tudi v tem, da smo vključili dva pomembna odločevalca, predsednika vlade RS, dr. Mira Cerarja in ministrico za izobraževanje, znanost in šport, dr. Majo Makovec Brenčič.”  (mag. Maja Hostnik)

Zaključna publikacija projekta.

 

V zaključni publikaciji projekta  Za družbene spremembe je Mreža MaMa  predstavila  ugotovitve, ki so se pokazale tekom projekta.  V publikaciji najdete tudi opis izvedenih aktivnosti v okviru projekta, prav tako pa boste izvedeli, kakšna bo naloga monitoring skupine, ki je bila oblikovana s strani Mreže MaMa.

 

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa