Tradicionalni SKOK V POLETJE z Mrežo MaMa

Mreža MaMa v sodelovanju z Mladinskim centrom Brežice, v petek, 14. junija 2019, ob 11. uri,  pripravlja predpoletno zaključno srečanje vseh članic, kjer se bomo ob sproščenem vzdušju družili, se  zabavali in izmenjevali dobre prakse.

Da pa se bomo tudi česa novega naučili, bo na dogodku predstavljena Strategija socialnega vključevanja v mladinskih centrih, eden izmed najpomembnejših rezultatov projekta Erasmus+: MVA, Socialno vključevanje v mladinskih centrih, ki ga Mreža MaMa izvaja skupaj z mednarodnimi partnerji iz Estonije, Latvije in Nemčije. Namen projekta je razviti strateške usmeritve, ki bodo mladinskim centrom in mladinskim delavcem omogočile vpogled v programski razvoj na področju socialne vključenosti, ter pokazati, kako iz projektnih vsebin razviti programske vsebine mladinskih centrov, ki se nanašajo tako na redne vsebine programa kot tudi na upravljanje.

V okviru dopoldanske aktivnosti bo organiziran pogovor z deležniki na temo socialnega vključevanja v mladinskih centrih in lokalnem okolju, kateremu bo sledil  piknik in neformalno druženje na vrtu Mladinskega centra Brežice.

Če želiš potovati in se družiti z nami, se do petka, 7. junija 2019, prijavi TUKAJ. Več nas bo, bolj bo fino. 😉

Dodatne informacije: info@mreza-mama.si, 030 618 628

VABILO_SKOK V POLETJE

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa