Trening za mladinske delavce: eQYAL youth

Mreža MaMa k udeležbi na treningu eQYAL Youth, ki naslavlja mladinsko delo na ruralnih in prikrajšanih območjih, vabi tri mladinske delavce_ke. Trening bo potekal med 2. in 8. aprilom 2024 v Bitoli, Severni Makedoniji. 

Trening “eQYAL Youth” je specializiran program usposabljanja, namenjen mladinskim delavcem, ki delajo na ruralnih in prikrajšanih območjih. Na treningu bodo obravnavani edinstveni izzive in priložnosti za razvoj usposobljenih strokovnjakov, ki jih delo v omenjenih okoljih prinaša.

Cilj usposabljanja je udeležence opremiti z osnovnimi veščinami in znanjem za zagotavljanje mladinskega dela na ruralnih in prikrajšanih območjih. Poleg tega bodo udeleženci na usposabljanju pridobili spretnosti za razvoj modelov, prilagojenih potrebam mladih, ki živijo na teh območjih, kar bo zagotovilo trajnost in prilagodljivost teh programov.

Zainteresirani_e mladinski_e delavci_ke se lahko za udeležbo na treningu prijavijo tukaj, do petka, 22. 3. 2024.

Cilj projekta eQYAL je spodbujati kakovostno in trajnostno mladinsko delo na ruralnih območjih in v
prikrajšanih območjih po vsej Evropi. V ospredje postavlja inovacije in priznanje mladinskega dela, pri čemer poziva vladne organe in odločevalce, naj oblikujejo vključujoče modele, ki bi mladim približali mladinsko delo.

Projekt izvajajo Zveza za mladinsko delo iz Severne Makedonije, NAPOR iz Srbije in Mreža MaMa.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa