Turnir socialnih inovacij 2015

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijov sodelovanju z ABC Accelerator in Slovenskim regionalno razvojnim skladom v sklopu aktivnosti za spodbujanje socialnih inovacij in po vzoru Evropske investicijske banke prireja “Turnir socialnih inovacij 2015“, ki je v celoti namenjen predstavitvi socialnih inovacij, ki jih kot rešitve družbenih izzivov ponujajo inovativni podjetniki in posamezniki, socialna podjetja ipd.

Turnir socialnih inovacijje celodnevni dogodek, ki se bo odvijal dne 27.11.2015 v ABC Accelerator Hub-u v BTC Hali D (pod Emporiumom) v Ljubljani, s pričetkom ob 13.00 uri.

Načrtujejo kratke, največ 3 minutne predstavitve, ki jih bodo ocenjevali strokovni ocenjevalci. Najboljših 15 socialnih inovacij prejme tudi denarno nagrado, najmanj v višini 200 EUR.

Vabijo vse inovativne podjetnike, posameznike in socialna podjetja, da se prijavijo in pripravijo svoje predstavitve z naslednjih področij:

– Kreiranje delovnih mest;

– Kvaliteta življenja (vključno s prehransko samooskrbo) in zdravje;

– Trajnostna mobilnost in energetska učinkovitost;

– Rešitve na področju begunske problematike;

z uporabo sodobnih tehnologij in procesov ter inovativnih poslovnih modelov.

Vabijo vas, da svoje prispevke pošljete najkasneje do 23.11.2015 na Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Sektor za socialno podjetništvo, zadružništvo in ekonomsko demokracijo, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana in na elektronski naslov nena.dokuzov@gov.si.

Prispevki naj bodo v obliki 3 minutnih video posnetkov (posnetih z uporabo osebnega računalnika, video kamere ali telefona) ter krajše predstavitve v pisni obliki (največ 1 list A4). V večernih urah pa vas vabimo tudi na podelitev nagrad najboljšim socialnim inovacijam in na priložnostno pogostitev. S podelitvijo nagrad pričnejo predvidoma ob 17.00 uri.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa