Usposabljanja za dvig digitalnih kompetenc in boljšo digitalno vključenost ter učinkovitost

Razpisana usposabljanja so odpovedana! Kmalu se oglasimo z nadgrajenimi vsebinami in novimi termini. 

Projekt Digitalna nova generacija organizacij – Digital NGO je dvoletni projekt, podprt s strani Ministrstva za javno upravo. Projekt se izvaja v konzorcijskem partnerstvu treh organizacij: Mreže MaMa, IPM Akademije in SZOTK – Slovenske zveze za javno zdravje, okolje in tobačno kontrolo.

S projektom Digital NGO bomo nevladnim organizacijam v prvem delu usposabljanj ponudili znanja za krepitev veščin na področju digitalizacije. S sodelovanjem na usposabljanjih bodo nevladne organizacije pridobile ključne informacijske, digitalne in komunikacijske kompetence za večjo digitalno vključenost v družbo.

Usposabljanja so namenjena dvigu digitalnih kompetenc in večji učinkovitosti ter vključenosti, saj se bomo na usposabljanjih usmerili v pomen informacijske družbe (ustvarjanje, posredovanje in upravljanje informacij), računalniško pismenost, digitalno pismenost, kibernetsko in informacijsko varnost, poslovno digitalno transformacijo, zagon digitalnega posla in projekta, digitalno oglaševanje ter upravljanje družbenih omrežij, transparentnost, predstavitev zahtev spletne strani, ki ustreza kriterijem razpisodajalcev.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa