Usposabljanje za razvoj mladinskih iniciativ na podeželju

Se spomniš Tajnega društva PGC? Kako je nastalo, kdo je Mihec in kaj je počel s prijatelji? Na REYION delavnicah bomo osvežili spomin.

Mladinska mreža MaMa vabi mlade od 16. do 30. leta na tridnevno usposabljanje v sklopu mednarodnega strateškega partnerstva REYION. Usposabljanje je namenjeno tako začetnikom, sanjačem, aktivistom kot tistim, ki že delujejo v okviru mladinskih nevladnih organizacij. Delavnice so osredotočene na opolnomočenje mladih na področju delovanja mladinskega sektorja na podeželju in nudijo konkretne kompetence za ustanovitev in vodenje mladinskih organizacij.

 Udeleženci usposabljanja bodo vodeni skozi sledeče tematske sklope:

– Ustvarjanje in registracija mladinskih organizacij,

– Prostovoljstvo in vodenje ekipe

– Projektno delo,

– Finančno upravljanje,

– Sodelovanje in mreženje,

Usposabljanje bo potekalo od 5. – 7. aprila, v Mladinskem centru Krško, v organizaciji Mladinske mreže MaMa.

Na usposabljanje se lahko prijavite TUKAJ do petka, 30.3.2018.

Cilj projekta REYION je razvoj mladinskih iniciativ na podeželju. Razvili smo nova učna gradiva in delavnice, s ciljem krepiti konkretne kompetence mladih za ustanovitev mladinskih organizacij. Rezultati projekta REYION bodo primerni za mlade, ki nameravajo pridobiti kompetence pri ustvarjanju združenj ali pobud za razvoj mladinskega sektorja v različnih okoljih. Pridobljena izhodišča na delavnicah bodo vsebovala tudi pedagoške usmeritve za strokovnjake na področju mladine.  Rezultati projekta bodo v obliki nadaljnjih priporočil brezplačno na voljo na spletni strani projekta.

Za dodatne informacije lahko pišete na suzana.dejic@mreza-mama.si ali pokličete na telefonsko številko 030/618-628.

 

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa