Vabilo: Drugi digitalni posvet mladinskega sektorja

Mreža MaMa vas skupaj z Uradom RS za mladino, Nacionalno agencijo Movit ter Mladinskim svetom Slovenije vabi na drugo Digitalno srečanje mladinskega sektorja, ki bo potekalo v sredo, 27. maja 2020, ob 14. uri.

Z umirjanjem razmer po epidemiji koronavirusa organizacije ponovno začenjamo z izvajanjem mladinskega dela v »fizični obliki«, ob tem pa se odpirajo številna vprašanja in dileme: katere aktivnosti lahko izvajamo in katere še ne, kakšne so omejitve pri izvedbi posameznih aktivnosti, kakšne pogoje moramo zagotavljati za zakonito in varno izvajanje aktivnosti.

Prav s tem namenom organiziramo drugo srečanje, ki je namenjeno vodstvenim kadrom organizacij v mladinskem sektorju z namenom izmenjave mnenj in izkušenj povezanih z delom organizacij in izvajanjem mladinskega dela v času po epidemiji ter s ciljem odgovoriti na čim več vprašanj in dilem povezanih z izvajanjem mladinskega dela po epidemiji.

Za udeležbo na srečanju je potrebna prijava, ki jo opravite preko spletnega obrazca in sicer najkasneje do ponedeljka, 25. maja 2020.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa