Vabilo k sodelovanju v novinarskem natečaju 2018

Na Mreži MaMa organiziramo Nacionalni natečaj za novinarske nagrade za mlade in malo manj mlade novinarje. Pobudo, ki je bila do sedaj usmerjena le na regijsko področje, želimo razširiti na nacionalno raven in odpreti prostor za dialog o temah, povezanih z mladimi.

Novinarski natečaj 2018 je namenjen spodbujanju medijske obravnave zgodb Mreže MaMa in ostalih mladinskih centrov. Na Mreži MaMa trenutno poteka kar nekaj projektov in različnih aktivnosti, med njimi kar nekaj mednarodnih. Projekti in aktivnosti se osredotočajo na teme strukturiranega dialoga, aktivnega državljanstva, socialnega vključevanja mladih oziroma bolj splošno v krepitev mladinskega sektorja, mladinskih delavcev in mladih.

Novinarje in novinarke vabimo k pripravi prispevkov, člankov ali mnenj na temo projektov in aktivnosti, ki trenutno potekajo na Mreži MaMa – Koalicija mladih, Youth Workers Academy, Social Inclusion in Youth Centers, Western Balkan Window, ReYion in MLADIM. Novinarska nagrada se podeljuje novinarju ali novinarki za najboljši prispevek, ki bo ocenjen in izbran na podlagi vnaprej postavljenih kriterijev, o katerih si lahko več preberete v vabilu, ki ga prilagamo spodaj.

Svoje prispevke lahko novinarji in novinarke pošljejo do 30. septembra 2018 na e-naslov info@mreza-mama.si skupaj z Izjavo o soglasju.

Za dodatne informacije smo vam na voljo: info@mreza-mama.si ali 030 618 628.

Vabilo in kriteriji za sodelovanje v novinarskem natečaju 2018

Izjava o soglasju

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa