VABILO MLADIM K SODELOVANJU V KAMPANJI DELAM ZA NEDOLOČENO RAST

Vse mlade vabimo k sodelovanju v kampanji Delam za nedoločeno rast

Kampanjo Delam za nedoločeno rast smo na Mreži MaMa soustvarjali z mladimi, ki se sprašujejo (Za)kaj se splača delat? Kampanja poteka na družbenem omrežju Instagram, kjer mladi podajajo svoja mnenja in stališča glede dela in v kratkih videih odgovarjajo na vprašanje (Za)kaj se mladim splača delat.

Z iskanjem odgovorov na to vprašanje kampanja poudarja pomen aktivnega vključevanja mladih v družbene procese, participacije na trgu dela, pa tudi pridobivanja izkušenj skozi prostovoljno delo in neformalno izobraževanje.

Podaj svoje mnenje

Ker mladi upoštevajo mlade, menimo, da bi tvoje sodelovanje v kampanji motiviralo mlade k aktivnemu sodelovanju v družbi na vseh področjih. Vabimo te, da postaneš glas kampanje.

Glavna naloga glasnikov kampanje je posneti kratek selfi video na temo (Za)kaj se splača delat, ki je dolg približno 15-20 sekund in ga objaviti na Instagram profilu pod hashtagom #DelamZaNedoločenoRast ali ga posredovati na info@mreza-mama.si, če želiš, da ga objavimo na Instagramu Mreže MaMa (https://www.instagram.com/mrezamama/).

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa