Vabilo na 11. regijski dogodek v Gornji Radgoni

Na pobudo Urada Republike Slovenije za mladino vas Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Mladinsko mrežo MaMa in Zavodom Movit

vabimo

na enajsti regijski dogodek mladinskega sektorja Pomurske regije,

ki bo potekal v petek, 20. novembra 2015 s pričetkom ob 10. uri

v prostorih Mladinskega centra Gornja Radgona (Trg svobode 15, Gornja Radgona)

Namen dogodka je dvigniti zavest lokalnih deležnikov za razvoj mladinskega sektorja, mladinskih politik in mladinskega dela na lokalni ravni preko izmenjave znanj, izkušenj in dobrih praks. Pridružili se nam bodo tudi predstavniki vlade (udeležbo je potrdil minister za kmetijstvo Dejan Židan), s katerimi bomo v strukturirani razpravi spregovorili o odprtih vprašanjih mladinskega sektorja in položaju mladih, konkretno tudi o mladih prevzemnikih kmetij.

Vaša vloga na dogodku je izjemnega pomena, saj nam ponuja priložnost, da se iz prve roke seznanite z dogajanjem med mladimi v vašem lokalnem okolju, o aktivnostih, ki jih izvajajo in o težavah, ki jih pestijo. Z željo, da smo slišani, vas vabimo, da skupaj ustvarimo ta dogodek in prispevamo vsak svoj delež za boljšo prihodnost mladih.

Ob zaključku formalnega dela ste ob 14. uri vabljeni na prigrizek, na mladinsko tržnico in k sodelovanju pri lokalnih aktivnostih v izvedbi mladinskih organizacij.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa