Vabilo na drugi klub MaMa v Letu 2023

Mreža MaMa vabi zakonite zastopnike in vodje mladinskih centrov, mladinske delavce ter vse ostale predstavnike članic Mreže MaMa na dvodnevni Klub MaMa, ki bo v četrtek in petek, 9. in 10. 11. 2023 v prostorih Mladinskega centra Krško, Cesta krških žrtev 105, 8270 Krško, s pričetkom ob 9:30.

Prvi dan bomo namenili vsebinskemu krepljenju članic Mreže MaMa, z usposabljanjem na temo programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, saj gre za ključna programa, ki naslavljata potrebe mladih in mladinskih delavcih ter omogočata uresničevanje Strategije EU za mlade. Interaktivno usposabljanje, prilagojeno mladinskim centrom, bo izvedla Nacionalna agencija Movit, ki vam bo tekom usposabljanja na voljo za pogovor in odgovore na vaša vprašanja. Dan bomo nadaljevali s predstavitvijo rezultatov projekta Smart Youth centers in sproščenim neformalnim druženjem.

V skladu z drugo alinejo 51. člena Statuta zavoda Zavod Mladinska mreža MaMa za drugi dan Kluba MaMa, v petek, 10. 11. 2023 ob 11.00 uri, sklicujemo 2. redni zbor Kluba MaMa, ki bo potekal v prostorih Mladinskega centra Krško, Cesta krških žrtev 105, 8270 Krško.

Zboru Kluba MaMa bo sledil pogovor z mag. Tino Kosi, v.d. direktorice Urada RS za mladino. Predstavili vam bomo rezultate projekta Volunteer&Go, ki se osredotoča na vključujoče prostovoljstvo, aktivnosti Kluba MaMa pa bomo zaključili z delavnico fasilitacije za mladinske delavce in trenerje, ki jo bo izvedel Mladinski svet Slovenije. Delavnica bo ponudila praktična orodja in tehnike za učinkovito fasilitacijo, pa tudi možnost mreženja in izmenjave izkušenj z drugimi profesionalci na področju mladinskega dela.

Celoten program kluba najdete na spodnji povezavi.

VABILO IN PROGRAM – Klub in Zbor Kluba MaMa 9 -10-11-2023_KRŠKO

Na drugi Klub MaMa v letu 2023 se lahko prijavite do 6. 11. 2023.  PRIJAVA.

V primeru, da se zbora Kluba MaMa ne bo udeležil-a zakonit-i/a zastopni-k/ca organizacije članice Kluba MaMa, prosimo, da ima pooblaščena oseba s seboj originalno podpisani in žigosani obrazec s strani zakonitega zastopnika organizacije, ki ga mora predložiti pred začetkom zbora Kluba MaMa ob registraciji, s čimer pridobi glasovalno pravico.

Za več informacij smo vam na voljo na info@mreza-mama.si.

Vljudno vabljeni!

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa