Vabilo na I. Klub MaMa z Zborom MaMa 2020

POMEMBNO OBVESTILO!

Na Mreži MaMa spremljamo trenutno situacijo v zvezi z novim koronavirusom (COVID-19) in ravnamo v skladu s priporočili pristojnih. Zaradi preventivnih ukrepov in zagotavljanja varnosti vseh smo se zato odločili, da prvi letošnji Klub MaMa, ki smo ga načrtovali 9. in 10 aprila 2020, odpovemo. O novem terminu in nadaljnjih korakih vas obvestimo sproti.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

ekipa Mreže MaMa

___________________________________________________

Na Mreži MaMa so priprave na prvi letošnji Klub MaMa z Zborom MaMa že v polnem teku. V  četrtek, 9. in petek 10. aprila 2020 bomo v Celjskem mladinskem centru (Mariborska cesta 2, 3000 Celje) ponovno zbrali predstavnike članic Mreže MaMa – direktorje, vodje mladinskih centrov, in mladinske delavce.

Tudi tokrat je ekipa Mreže MaMa pripravila pester program z različnimi delavnicami, predstavitvami projektov in drugimi mladinskimi aktivnostmi. Program si lahko ogledate TUKAJ, zaradi lažje organizacije pa vas prosimo, da svojo udeležbo na Klubu potrdite najkasneje do 30. marca 2020 preko spletnega obrazca. PRIJAVA

V sklopu programa Kluba bo 9. aprila potekal tudi 1. redni zbor Kluba MaMa 2020, zato vas prosimo, da ob morebitni odsotnosti zakonite-ga zastopni-ce/ka uredite pooblastilo za zastopanje vaše organizacije na Zboru.

VABILO IN PROGRAM – Klub in Zbor Kluba MaMa 2020 – 9-10-4-2020

Sklic_1_redni Zbor Kluba MaMa_09_04_2020

Pooblastilo za zastopanje 2020

Veselimo se srečanja in upamo, da se vidimo v čim večjem številu.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na urban.krevl@mreza-mama.si.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa