Vabilo na lokalno srečanje projekta Dialoga mladih 2.0:Vključujemo!

Mladi iz Idrije, Cerknega in Žirov se zopet zbiramo z namenom, da pokažemo, da nam ni vseeno. Ključno vprašanje je, kaj lahko mladi storimo, da postanemo bolj aktivni v družbi in na kakšen način si lahko zagotovimo večjo zaposljivost? To je priložnost, da prideš zraven, prispevaš svojo energijo ter sodeluješ pri projektu Dialog mladih 2.0: Vključujemo!

Dvodnevno lokalno srečanje bo v Idriji (Mladinski center Idrija, Ulica IX. korpusa 17) potekalo 8. in 9. marca 2014 z namenom vključevanja mladih v procese odločanja o naši skupni prihodnosti.

Dogodek bo vključeval delo po skupinah, kjer bomo mladi ob podpori trenerjev pripravijo predlog ali konkretni ukrep za izboljšanje stanja mladih v občinah Idrija, Cerkno in Žiri ali celo na nacionalni ravni. Te predloge in ukrepe bomo mladi v skupinah predstavili odločevalcem (župan, podžupan, direktor Zavoda RS za zaposlovanje, odgovoren za družbene dejavnosti in mlade v občini, poslanci državnega zbora itd.), s čimer jih bomo nagovorili, da predlog komentirajo in ga umestijo glede na področje, na katerem delujejo. Do sedaj so se vsi odločevalci pozitivno odzvali ter mlade spodbujali k podobnim projektom in njihovi angažiranosti.

Dobimo se v soboto, 8. marca 2014 v Mladinskem centru Idrija (Ulica IX. korpusa 17, Idrija).

Na srečanje z mladimi in odločevalci se prijavi preko elektronske prijavnice. Dodatne informacije prejmeš na strukturirani.dialog@mss.si. Več informacij o srečanju v Idriji ti lahko dava tudi Matevž (051 411 388) in Sabina (041 803 124). Z veseljem ti bomo odgovorili na tvoja vprašanja!

Projekt »Dialog mladih! 2.0: Vključujemo!« ob podpori Nacionalne agencije programa Mladi v akciji izvajata Mreža MaMa in Mladinski svet Slovenije. Lokalno srečanje v Idriji organizirajo Mladinski svet Slovenije in Mladinska mreža MaMa v sodelovanju z Mladinskim centrom Idrija v sodelovanju s C.M.A.K.-om in Klubom žirovskih študentov.

Mladi smo potencial in ne strošek!

Povej naprej!

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa