Vabilo na zadnji regijski dogodek v Slovenj Gradcu

Zadnji, dvanajsti regijski dogodek bo potekal v Slovenj Gradcu, in sicer v petek, 27. novembra 2015 s pričetkom ob 10. uri v MKC/Hostel Slovenj Gradec, na Ozarah 18, Slovenj Gradec.

Namen dogodka je dvigniti zavest lokalnih deležnikov za razvoj mladinskega sektorja, mladinskih politik in mladinskega dela na lokalni ravni preko izmenjave znanj, izkušenj in dobrih praks. Pridružili se nam bodo tudi predstavniki vlade, s katerimi bomo v strukturirani razpravi spregovorili o odprtih vprašanjih mladinskega sektorja in položaju mladih. Udeležbo na strukturiranem dialogu so potrdili dr. Peter Debeljak, direktor URSM, Maja Mešl; v.d. direktorice VŠTP (Visoka šola za tehnologijo polimerov), pobudnica in bivša koordinatorka Podjetniških forumov MO Slovenj Gradec in Jure Knez; RRA Koroška, vodja projekta Podjetno v svet podjetništva.

Vaša vloga na dogodku je izjemnega pomena, saj nam ponuja priložnost, da se iz prve roke seznanite z dogajanjem med mladimi v vašem lokalnem okolju, o aktivnostih, ki jih izvajajo in o težavah, ki jih pestijo. Z željo, da smo slišani, vas vabimo, da skupaj ustvarimo ta dogodek in prispevamo vsak svoj delež za boljšo prihodnost mladih.

Postanite del dogodka in odprite vrata novim priložnostim. Svojo udeležbo potrdite na naslov regijske koordinatorke lucija.cevnik@slovenjgradec.siali direktno na mss@mss.si najkasneje do srede, 25. novembra 2015.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na mss@mss.si in 01 425 60 55.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa