Vabilo: Voditeljstvo, ki temelji na ljubezni

Vabimo vas na delavnico in predavanje “Voditeljstvo, ki temelji na ljubezni”, ki bo potekala 2. aprila 2019 v prenovljenem četrtnem mladinskem centru Mladi zmaji Črnuče (Dunajska 367, 1000 Ljubljana). Delavnico organizira Javni zavod Mladi zmaji s podporo Mreže MaMa, vodila pa jo bo Ksenija Špiler Božič, direktorica in poslovna trenerka v BB Consulting, ki svoje izkušnje in modrosti nabira s tem, ko vstopa v različne odnose. Po študiju ekonomije se je zaposlila v gospodarstvu in po spoznanju, da se njene vrednote, predvsem pa s tem povezan način razmišljanja in delovanja, razlikujejo od takratnega delodajalca, odkorakala po svoji poti.

Delavnica in predavanje sta zasnovana z mislijo na vodje in izkušenejše sodelavce v mladinskem sektorju. Da se ljubezen, samozavedanje in kvantna fizika, ki se redko znajdejo v istem stavku, širijo v področje mladinskega dela. Naj bosta ljubezen in voditeljstvo skupaj nekaj naravnega, ravno zaradi upanja v lepše in boljše. To je voditeljstvo, kot ga širi Ksenija Špiler Božič – voditeljstvo prihodnosti. Imenujemo ga lahko tudi kvantno voditeljstvo, ki je termin, kot ga je uvedla prof. Danah Zohar, kvantna fizičarka in filozofinja, ki uporablja znanost za spreminjanje prihodnosti načina poslovanja. Izdala je tudi knjigo Quantum Leader, z revolucionarnim pogledom v poslovno razmišljanje in delovanje.

Prijave

Dodati moramo, da so mladi danes ključni deležniki tudi na področju vodenja, zato je 2.aprila na tem dogodku potrebno biti. Delavnica za voditeljice in voditelje v mladinskem sektorju je na sporedu od 9h do 12h, na voljo je 21 vstopnic. Predavanje za izkušene mladinske delavce je od 13h do 14h, na voljo je 50 vstopnic. Rezervirajte si svojo vstopnico in se prijavite tukaj, do 29. marca 2019.

 Več informacij na: info@mladizmaji.si

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa