Vabilo: Zaključna konferenca projekta MI! – mladinski inkubator

Mladinski center Brežice zaključuje s projektom MI! – mladinski inkubator. Projekt je rezultat uspešne kandidature na razpisu »Krepitev kompetenc mladih skozi aktivno državljanstvo za večjo zaposljivost« in traja do 15. 9. 2021. S tem se zagotavlja trajno vključevanje mladih na trg dela, krepijo se splošne in specifične kompetence mladih za njihovo večjo zaposljivost, kot tudi aktivno državljanstvo.

V času trajanja projekta so izvedli 360 ur usposabljanj, v projekt vključili 92 udeležencev iz vzhodne in jugovzhodne Slovenije ter izdelali dva gradiva, in sicer prvo gradivo, z naslovom: Življenje mladih in izzivi zaposlovanja v regiji ter Strategijo na področju mladih in mladinske politike v posavski regiji.

Rezultate projekta želijo predstaviti tudi Vam, zato Vas vabijo, da se jim pridružite na zaključni konferenci: Aktivno državljanstvo v mladinskih centrih, 25. avgusta, z začetkom ob 9. uri v Mladinskem centru Brežice (Gubčeva 10a). Na konferenci bodo predstavljeni rezultati projekta, gradiva, pogovarjali se bodo o mladih in njihovi prihodnosti v EU, o aktivnem državljanstvu, si ogledali stojnice mladih nadobudnežev, na koncu pa prisluhnili kratkemu programu mladih glasbenikov in ustvarjalcev.

Na dogodek se lahko prijavite TUKAJ.

Več informacij in program konference najdete na spodnji povezavi.

Vabilo – Zaključna konferenca – MI mladinski inkubator

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa