Vabljeni na soočenje Tvoja odločitEU

Za koga greš pa ti volit 26. maja? Že veš kakšen je program tvojega kandidata/-ke za evropskega poslanca/-ko za področje mladine?

Vabljen/-a na največje mladinsko soočenje kandidatk in kandidatov za poslanke in poslance v Evropskem parlamentu: Tvoja odločitEU!, ki bo potekalo v ponedeljek, 13. maja 2019, ob 12. uri v Kinu Komuna (Tomšičeva ulica 2, Ljubljana).

Na skupnem mladinskem soočenju bodo kandidati in kandidatke predstavili, kaj načrtujejo narediti za mlade, če bodo izvoljeni v Evropski parlament, mladi pa bodo lahko na kandidate in kandidatke naslovili vprašanja, povezana z izboljšanjem položaja mladih v EU, povečanje zaposlovanja mladih ipd. Skupaj bomo naslovili mladinske tematike in problematike tako v slovenskem kot tudi evropskem prostoru. Soočenja se bodo udeležili kandidati in kandidatke s sledečih političnih strank: SD, SMC, LMŠ, NSi, Povežimo.se (&Pirati), Dobra država, Levica, Desus in Zeleni Slovenije. Listo strank bomo sproti dopolnjevali.

Število mest na dogodku je omejeno, zato svojo udeležbo čim prej sporočite preko elektronske prijavnice TUKAJ, najkasneje pa do srede, 8. maja 2019.

Dogodek bo moderiral Matej Zwitter, novinar na Radiu Študent in prejemnik nagrade Društva novinarjev Slovenije za dosežke mladih novinarjev. Soočenje bo medijsko pokrito, v živo ga bo prenašala Slovenska tiskovna agencija (STA).

Organizatorji dogodka so: Dijaška organizacija Slovenije (DOS), Študentska organizacija Slovenije (ŠOS), Mladinski svet Slovenije (MSS), Mreža MaMa, Evropska mladinska kartica (EYCA) in Inštitut za politični menedžment (IPM).

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa