Varjenje za življenje

Scheduled Dogodki Naslovnica Novice

Bliža se lokalni dogodek, v okviru projekta, ki so mu izvajalci nadeli slogan Junaki zaposlovanja – vrnimo si prihodnost ter so namenjeni mladim in delodajalcem – pripravljajo ga v Idriji.

Varjenje za življenje, Mladinski center Idrija, sobota, 8.4.2017 ob 17.00h

Ekipa lokalnih ambasadorjev iz Idrije napoveduje bogat progam na dogodku, ki je namenjen mladim brezposelnim in vsem tistim, ki bi se radi podrobneje spoznali z ukrepi sheme Jamstva za mlade in tistim, ki imajo morda lastno poslovno idejo in potrebujejo uvodno pomoč.

Program:

17:00 Delavnica o dostojnem delu in ukrepi sheme Jamstvo za mlade

18:00 motivacijsko predavanje ˝Predstavitev podjetništva˝, ki ga bo vodil Matija Goljar iz oddaje Štartaj, Slovenija!, Ustvarjalnik

19:00 predstavitev Adrifund – prve slovenske spletne platforme za nagradno množično financiranje

V Sloveniji je bilo v letih 2014-2015 v okviru Jamstva za mlade izvedenih 36 ukrepov s ciljem po izboljšanju prehoda iz izobraževanja v zaposlitev, hitrejše aktivacije brezposelnih mladih in zmanjšanje brezposelnosti mladih, še vedno pa veliko mladih ne ve, kakšne so njihove možnosti v okviru omenjenega programa.

Projekt, ki so mu izvajalci nadeli slogan Junaki zaposlovanja – vrnimo si prihodnost, financira Evropska komisija, izvajajo pa ga v partnerstvu, in pod pooblastilom Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnostiZavod Mladinska mreža MaMa in Zveza svobodnih sindikatov Slovenije.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa