“Verjamem, da je Mreža MaMa sedaj tudi malo moja MaMa.˝

Mreža MaMa je v lanskem letu gostila kratkoročni projekt Evropske prostovoljske službe ˝Say hello to tolerance˝, ki je v okviru programa Erasmus+ gostil 16 udeležencev iz 8 različnih držav, ki so promovirali strpnost in 20. obletnico EVS po različnih krajih Slovenije.

Za vsak projekt je pomembno, da pusti svoj pečat tudi na udeležencih, zato nas je zelo razveselilo sporočilo, ki smo ga pred dnevi prejeli od udeleženca iz Madžarske.

˝Bil sem udeleženec EVS projekta ˝Say hello to tolerance˝, ki ga je Mreža MaMa organizirala v lanskem letu kjer smo promovirali strpnost po različnih krajih Slovenije, z našima mentorjema Adnanom in Urbanom. Mentorja sta mi bila zelo všeč, saj sta bila zabavna ter obenem razumevajoča. Čeprav sem od njiju starejši lahko rečem, da sem se naučil veliko novih stvari. Tema projekta je bila resnično uporabna, prav tako si lahko na vsakem koraku čutil prijazno slovensko mentaliteto, kulturo in ljubezen. (Atilla, udeleženec EVS projekta iz Madžarske)

EVS z Mrežo MaMa je bil več kot samo projekt in več kot potovanje okrog Slovenije. Za en mesec je postal to naš dom z mirom ter ljubeznijo. “Verjamem da je Mreža MaMa sedaj tudi malo moja MaMa.˝

Več o projektu

V okviru projekta je nastala tudi E-publikacija Say hello to tolerance .

 

Izvedba projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

 

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa