(Za)kaj dela Lea Sirk?

Na Mreži MaMa smo na družbenem omrežju Instagram zagnali ozaveščevalno kampanjo #DelamZaNedoločenoRast, ki smo jo pripravili na pobudo mladih iz lokalnih okolij po celi državi. S kampanjo želimo doseči, da mladi podajo svoje mnenje, odgovor na vprašanje (Za)kaj se mladim splača delat?, ter s tem nagovorijo svojo generacijo, svoje prijatelje in vrstnike k večji aktivnosti v družbi.

Na našem Instagram profilu število mladih, ki z nami delijo svoja mnenja iz dneva v dan narašča. Pridružile pa so se nam že tudi nekatere znane mlade osebe, med njimi Lea Sirk, ki te dni zastopa naše barve na pesmi Evrovizije.

Počnite tisto, kar vam je všeč, ker delo ne grize – delo je tisto, ki nas drži aktivne in zdrave in nas spodbuja, da se spoznavamo”, v videu pove Lea in s tem mlade spodbudi k aktivni participaciji v družbi. Celoten video si lahko ogledate na Instagram profilu Mreže MaMa.

Da bi generacijo mladih nagovorilo še več mladih in aktivnih oseb, vas prijazno vabimo, da se tudi vi pridružite kampanji ter s kratkim 15-20 sekundnim posnetkom nagovorite mlade na temo (Za)kaj se mladim splača delat?.  Video nam lahko pošljete na info@mreza-mama.si in objavili ga bomo na našem Instagram profilu.

Vir: Mreža MaMa

 

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa