ZAKLJUČNA KONFERENCA: Junaki zaposlovanja – vrnimo si prihodnost

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije in Mladinska mreža MaMa kot izvajalca projekta Junaki zaposlovanja – Vrnimo si prihodnost, vabita v sklopu Mladinstivala na ZAKLJUČNO KONFERENCO, na kateri bodo v sliki in besedi predstavili rezultate projekta in organizirali delavnico na temo kritičnega razmišljanja o sodobnih oblikah zaposlovanja in oblikovanja sporočil in sloganov za prihodnje projekte s strani mladih in mladih ambasadorjev, ki so bili del projekta.

Junaki zaposlovanja – Vrnimo si prihodnost logo.

KDAJ, KJE: 09.05.2017, med 14.00 in 16.00, Gospodarsko razstavišče (ploščad)

Dogodek bo potekal v okviru projekta Jamstvo na poti, namenjenega promociji ukrepov  sheme Jamstva za mlade, dostojnega dela in aktivne participacije mladih, s poudarkom na ozaveščanju mladih o možnostih, ki jih imajo pri zaposlovanju. 

Projekt Junaki zaposlovanja – Vrnimo si prihodnost je od samega začetka povezoval in spodbujal k povezovanju ter sodelovanju.  S tem namenom bo na zaključni konferenci potekala tudi sejemska predstavitev s strani vključenih mladinskih organizacij, enega izmed ukrepov Jamstva za mlade in sicer, ESS projektov aktivnega državljanstva mladih za večjo zaposljivost.

Na konferenci bosta Zveza svobodnih sindikatov Slovenije in Mreža MaMa predstavila rezultate projekta, temelječe na mladinskem delu v povezavi z zaposlovanjem. Prav tako bodo predstavljene lokalne aktivnosti mladih ambasadorjev, ki so potekale v mladinskih centrih, po  12-ih krajih po vsej Sloveniji.   Organizirana bo tudi delavnica, na kateri bodo mladi aktivni državljani oblikovali skozi slogane konkretne predloge na področju ukrepov Jamstva za mlade ter spodbudili delodajalce in odločevalce k  sodelovanju z mladimi iskalci zaposlitve.

European Commission logo.

Projekt, ki so mu izvajalci nadeli slogan Junaki zaposlovanja – vrnimo si prihodnost, financira Evropska komisija, izvajajo pa ga v partnerstvu, in pod pooblastilom Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Zavod Mladinska mreža MaMa in Zveza svobodnih sindikatov Slovenije.

 

Udeležba na konferenci je brezplačna, vendar vas prosimo, da do četrtka, 04.05.2017 pošljete prijavo preko spletnega obrazca ali na elektronski naslov jamstvo@sindikat-zsss.si ter tako potrdite udeležbo.

Dodatne informacije: Junaki zaposlovanja; jamstvo@sindikat-zsss.si, 031 709 093

ZSSS logo.

Mreža MaMa logo.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa