Zaključna konferenca projekta Digital NGO

V četrtek, 14. 12. je na Zoomu potekala zaključna konferenca projekta Digital NGO – Digitalna generacija organizacij, ki je naslavljal potrebo po ureditvi digitalnega podpornega okolja za mladinsko delo.

Na konferenci so konzorcijski partnerji Mreža MaMa, Slovenska zveza ua javno zdravje, okolje in tobačno kontrolo in IPM Inštiut predstavili projektne rezultate, pri čemer so se še posebej osredotočili na Mladim – orodje za spremljanje mladinskega dela. Orodje Mladim mladinskim delavcem, mladim in nevladni organizacijam omogoča lažji dostop do konkretnih podatkov o opravljenem delu in tako predstavlja potencial za nadaljnji razvoj kakovostnega mladinskega dela, temelječega na podlagi dokazov in ponuja možnost predstavljanje učinkov mladinskega dela uporabnikom, širši javnosti in odločevalcem. Orodje Mladim je še posej predstavil prof. dr. Tomaž Deželan, ki je sodeloval pri njegovem razvoju, in predstavil njegove produkcijske in analitične podatke ter potenciale.
Na konferenci je bila s strani predstavnic Pekarne magdalenske mreže Maribor predstavljena tudi EVI, aplikacija za vodenje evidenc prostovoljskega dela in koordiniranje ter mentoriranje prostovoljk_cev, ki so jo razvijale Slovenska filantropija, Pekarna Magdalenske mreže Maribor in Društvo za razvijanje prostovoljskega dela Novo mesto.

Po udeležbi so vsi udeleženci prejeli navodila za vnos podatkov v orodje Mladim.

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa