Zaključna konferenca: Youth Coalition

Mladinska mreža MaMa vas vabi na ZAKLJUČNO KONFERENCO v okviru projekta Youth Coalition: West Balkan Window, namenjenega krepitvi lokalnih skupnosti in prenosu dobrih praks, na področju strukturiranega dialoga in socialnega vključevanja, med partnerskimi organizacijami iz Slovenije, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Zaključna konferenca bo potekala v Ljubljani in sicer med 8.5. in 11.5. 2018.

Več o projektu Youth Coaliton: West Balkan Window

Cilj projekta Youth Coaliton: West Balkan Window je bil usposobiti mladinske delavce z novimi spretnostmi, ki jim bodo omogočile dosego učinkovitega dialoga, tako v okviru projekta kot tudi v vsakdanjem življenju. Ključni področji sta bili področje strukturiranega dialoga, ki je eden pomembnih projektov, ki ga že vrsto let izvaja Mreža MaMa in področje socialnega vključevanja, ki so ga po razmerah, ki jih je na Balkanu pustilo zgodovinsko dogajanje, dobro razvili partnerji iz Srbije ter Bosne in Hercegovine.

V času trajanja projekta so se partnerji iz Slovenije, Bosne in Hercegovine ter Srbije prvič srečali v novembru 2017 na  seminarju v  Mladinskem centru Brežice in februarja 2018 na seminarju v Mladinskem centru Hiša mladih Ajdovščina, kjer so si uspešno izmenjali znanje za prenos dobrih praks s področja strukturiranega dialoga in socialnega vključevanja mladih. Konec marca 2018 je Mreža MaMa skupaj s članicami MC Hiša mladih Ajdovščina, MC Bled, MC Dravinjske doline in Epicenter Piran, sodelovala na vmesnem štiridnevnem srečanju v Beogradu.

Program Zaključne konference Youth Coalition: West Balkan Window

Na zaključni konferenci bo predstavljena izvedba projekta ter vsi dosedanji rezultati. Ključni del konference predstavlja dogodek strukturiranega dialoga, dialoga med mladimi in nacionalnimi odločevalci, ki bo potekal ob dnevu Evrope. V okviru zaključne konference je predviden obisk mladinskih centrov v ljubljanski regiji, z namenom vpogled v delovanje mladinskih centrov v Sloveniji in aktivnosti, ki jih izvajajo za kakovostno preživljanje prostega časa mladih. Zaključni del programa konference se bo odvijal v ABC pospeševalniku v BTC-ju, kjer bo sledila evalvacija in zaključek celotne konference.

*Prosimo izpolnite obrazec, kateri mladinski center v Ljubljani bi si želeli ogledati. To lahko naredite TUKAJ.

Zavod Mladinska mreža MaMa skupaj s partnerji iz Srbije »Daj mi ruku« ter Bosne in Hercegovine »Nova nada« izvaja projekt Youth Coaliton: West Balkan Window, ki je podprt s strani Evropske komisije v sklopu programa Erasmus+, Capacitiy Building: Western Balkan.

VABILO in PROGRAM ZAKLJUČNA KONFERENCA

Udeležba na konferenci je brezplačna vendar vas prosimo, da do četrtka, 03.05.2018, pošljete prijavo TUKAJ ter tako potrdite udeležbo.

Dodatne informacije: info@mreza-mama.si; 030 618 628

 

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa