Zaključna publikacija Mreže MaMa 2019

Na Mreži MaMa smo se tudi letos ob vstopu v novo leto spomnili na izpolnjene cilje, izvedene projektne aktivnosti, uspešno naslovljene mladinske izzive in vse dosežke, ki smo jih uresničili skupaj z našimi članicami – mladinskimi centri v preteklem letu.

Leta 2019 je bilo delovanje Mreže MaMa usmerjeno v področje mednarodnega in nacionalnega delovanja, krepili smo kakovost mladinskega dela, spodbujali aktivno državljanstvo mladih, v svojih aktivnostih pa smo se povezovali z ostalimi sektorji in partnerji. Velik del naših aktivnosti je bil namenjen našim članicam, skrbniškim obiskom in informiranju, da pa bo v prihodnje naše delo še bolj kakovostno, smo se izobraževali na številnih usposabljanjih, namenjenih mladinskim delavcem.

Ko se ozremo na preteklo leto, se spomnimo tudi dogodkov, ki so nas postavljali pred zahtevne preizkušnje in izzive, iz katerih smo se veliko naučili – o sebi, svojem delu in poslanstvu. “Preteklo leto je bilo uspešno tudi z vidika razmišljanja in učenja, pridobivanja novih in drugačnih izkušenj, iz katerih se moramo tudi kaj naučiti, ker če se ne učimo na napakah in smo brez izkušenj, se tudi ne razvijamo, ne napredujemo.” je v uvodni besedi Zaključne publikacije zapisala mag. Maja Hostnik, direktorica Mreže MaMa.

V e-publikaciji, ki jo najdete na spodnji povezavi, smo zbrali povzetke aktivnosti Mreže MaMa v letu 2019. Prijetno branje!

Mreža MaMa v letu 2019 – Zaključna publikacija

Aplikacija MaMa

Dogodki, prijava, prevoz in rezervacije... vse na enem mestu!

Author: Urednik MaMa

Deli to objavo!
Mladinska mreža MaMa